TÜM KARGALI KÖYÜ SAKİNLERİNİN YENİ YILINI KUTLUYOR YENİ YILDA SAĞLIK MUTLULUK ESENLİKLER DİLİYOR TÜM KÜSKÜNLÜKLERİN BİTMESİ VE HERKESİN DOSTLUK KARDEŞLİK İÇİNDE YAŞADIĞI BİR YIL OLMASI DİLEKLERİMLE SEVGİLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM. İsmail (Hüseyin) KARHAN.
ejder 21 Ekim 2012 23:02 | istanbul
Sayın emegi gecen tüm dostlara ellerinize saglık hem güncel hemde özveri ile hazırlanmış olunan site aracılığı ile en azından sanal alemde bazı geç kalmışda olsa hasret gidermiş olmakla birlikte köy özlemlerimizi gidermiş oluruz. cagdaş iletişim aracı olan elektronık posta ile yeni nesillere geçmişimiz hakkında bilgiler aktarılarak gelecege daha emin ve güvenli bakmalarına fayda saglıyacağı kanısındayım. elinize,bilginize saglık kutlarım.
nevzat savaş 16 Ekim 2012 18:17 |
Bu sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Dernek adına yapılan en güzel çalışmalardan birisi,başarılarınızın devamını diliyorum.
Kerem DUMAN 12 Ekim 2012 23:06 | Antalya/Manavgat
Bu şekilde güzel bir siteyi hazırlayan sizlere çok ama çok teşekkür etmek istiyorum. Benimde size yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve yapacağımı bilmenizi isterim.
HÜSEYİN ZEYBEK 27 Eylül 2012 14:33 | aydın didim
Şiir köşenizde bana da yer verirseniz şiir köşenizin yazarı olurum saygılarımla
ZEYBEK HÜSEYİN 17 Eylül 2012 19:31 |
Her canlıyı kucaklayan kültürüne sahip çıkan ilerisi parlak gördüğüm bir site başarılarınızın devamını dilerim
Ali Çelik 17 Eylül 2012 16:46 | Yalova
KARGALI KÖYÜ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'nin SAMİMİ ÇALIŞMALARINI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.GÖNÜLDEN DESTEĞİ VE ÇALIŞMALARI İÇİN ERDEM CEM ŞAHİN'e AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.DERNEK YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYOR,TÜM KÖYÜMÜN GÜZEL İNSANLARINI SEVGİ VE SAYGI İLE SELAMLIYORUM.
Menendiye 17 Eylül 2012 15:10 | burdur
Hayırlı olsun.Tebrik ederim.
Site Yönetimi 14 Eylül 2012 15:52 | İstanbul
Sitemiz ile ilgili görüşlerinizi ziyaretçi defterimize yazabilirsiniz.